Imorgon så....

Är det dax. Ställde mig på vågen i morse och fy fan säger jag bara. Ni som säger att det inte syns att jag gått upp LJUUUUGER!!!! Känner mig som en tjock korv. Alla kläder känns för små. Jag vågar inte ens skriva hur mycket jag gått upp. Eller så är det en bra peppning och skriva det...ska fundera på den....



Kommentarer
Postat av: Ulle

Hejhej nu har jag hittat hit.

Vännen, vi sitter i samma båt, nästan. Jag gick på soppor i våras igen. Men nu har jag slutat.

jag gick ner en del men det är SÅÅÅÅ svårt att hålla.

Nu håller jag tummarna för dig.

Hoppas verkligen det går bra.

Vad skönt att höra att du har något jobb på G. Själv blev jag hastigt förflyttad från tjänsten som jag skulle ha till en annan. Så nu blir det högstadielärare till hösten. Nervös?? Jo då en hel del.

Men jag försöker att se fördelarna. Jag har klagat över de yngre eleverna. Det är bara en till två terminer så om jag inte trivs så är det en begränsad tid. Jag är bara på en skola i stället för på två som tidigare. mm Men så har vi ju ett litet aber....betyg!!! Jijks! Hur ska jag ro i land det.

Men nervositet gör sig inte bra tillsammans med mat, inte oro heller. kan inte skylla på att jag slutat röka för det gjorde jag samma dag som jag flyttade hemifrån. Passiv rökare i drygt 20 år. Saknar det inte alls;)

Men jag kan inte sluta med mitt godis och min glass. Undrar ibland vad som är bäst. Åt min favvo glass härom kvällen när jag var själv. Åt hela!! Mådde därefter. När mannen kom hem låg jag i sängen med en hink bredvid mig. Frös för mycket för att sitta kvar i badrummet. Trodde verkligen att jag skulle behöva spy. Men klarade mig. Men jag känner absolut inget sug efter min favvo glass. Jippi!? Ska kanske äta godis till jag kräks och se om det hjälper?

Trött nu. dags att sluta skriva, det blir bara svammel till sist.

Ha det så gott, tänker på dig vännen.

2009-08-03 @ 23:21:08
URL: http://bantarulle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0